Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till

må jag efter alla mina elddop motta ande
som din anda ditt viskande din närhet, må du vaka med mig
långa nätter; din ångest, min ängslan
jag har letat länge nu
jag skapades utan dig och har levt halv
en trasig sökare i mörka snår
du,
vi har ännu ord att tömma oss på
ännu blod att öda, jag vet att det inte blir lätt
det är en av dödens många kamper
och livets enda




Fri vers av Marta
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta