Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid tålamods ände

Ett samtal
utan återvändo

vid tålamods ände

Vi tröstar varandra
med varsin kopp kaffe

och pinsam tystnad




Fri vers av Ted Ekberg
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 20:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blott man varit där
vill man inte dit igen
inte ens för ett ögonblick
2010-08-10

  Ted Ekberg
Tack så mycket. Det här var från början en klart längre dikt som efter ett tag skalades ner, det fanns inte mer än så att säga.
2009-02-14

  Roula O
Det känns precis så här när orden tar slut... fina rader!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ted Ekberg
Ted Ekberg