Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan sanning

tyst
mycket tyst

gråter hon sig till sömns
i takt med TV-publikens
tomma skratt

de kommer aldrig förstå
att hon redan sett
en annan sanning




Fri vers av Ted Ekberg
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ted Ekberg
Ted Ekberg