Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar kärleksdikter

du vet

att jag hatar kärleksdikter


ändå tvingar du mig

att skriva dem




Fri vers av Ted Ekberg
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 23:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kärleken till hatet blir aldrig kärlek nog
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ted Ekberg
Ted Ekberg