Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag den trettonde

 

undra på att det var en seg dag

fredag den trettonde bådar

inte så gott

bäst att vara försiktig i halkan

 

frisörbesök en sådan dag var djärvt

lusten infann sig inte alls

för något som helst

denna fredag den trettonde

 

början blev rent bedrövlig

mitten inte heller bra

slutet betydligt bättre

jodå frisyren också

 

så trevliga expediter

resulterade i lite

nya klädesplagg

och nytt smink

 

inte dåligt för att vara fredag den trettonde

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 21:03



Bookmark and Share


  Hans Christian
Stor-Ler :o)
2009-02-14

  Bibbi VIP
Jag blir SÅÅÅ glad så fort Du andas lite hopp igen, Ulla.
Applåd!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP