Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


jag älskar dig

Nu sitter jag ,badande i ditt blod,ty framför mig på golvet ligger din söndertrasade kropp,en bensåg samt en skalpell,i mina händer håller jag ditt varma hjärta,ännu pulserande,


jag älskar dig..




Fri vers av peter markurth
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-14 23:05



Bookmark and Share


    leelee
Hjälp!
:-)
2009-02-15

  Suzy med punkterna
Fruktansvärt bra helt enkelt
2009-02-15

  arie
grym kärlek
sade han som älskade
med livet som insats


ja gränsen mellan vanvett och kärlek
tycks vara tunn

sa docenten

var i kroppen satt då kärleken
går den att finna där
någonstans inne i kroppen

konstigt hjärtat är ju fortfarande varmt pulserande
men din blick så konstigt glasartat frånvarande

förstår inget
alldeles nyss så
varm men nu så kall


tur att detta är skiss
för en omtagning låter sig knappast göras
med samma person
2009-02-14

  Fredric
man skall ta vara på den man älskar... och om man bara tycker om visa saker, så är det dessa småsaker man skall ta till vara till bara... ;-) Härlig skiss som vanligt...
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth