Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken dör...

En känsla så öm
så skör

Tynar bort
och dör

Måste vårdas
och tas om hand

Framförallt
i mitt bortomland

Utan omtanke
dalar den ut i gårdagen

Borta
och utan att klockan är slagen

I mitt bortomland
känslan så stark

Vet inte hur
men trillade på bar mark

Inte ätit på 2 dar
om jag äter ut den far

Skakar inifrån
känslan på väg att ta slut

Vetskapen om detta
vill men hittar inte ut




Fri vers av Spir@
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 19:11



Bookmark and Share


  friheten
VAcker skriven!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@