Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken färg har solens? ... hur låter den?



när världen skalas av
det som finns... det du ser... det som är...

när dimman sjunker undan
och konturerna växer samman till helhet

när taggtråden klipps av
och rädslan förtvinar till intet

och... när muren faller
då... då vaknar hoppet

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-02-16 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen