Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samförstånd

Vi är de förnekade.
Det syns i varje rörelse.
Känns i varje andetag.
Illusionen vi fortsätter att leva i.
Den gör oss unika, där finns bara vi.




Fri vers av Linvi
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linvi
Linvi