Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärtas innersta vrå

Jag älskar någon.
Hon verkar så såbar, så skör ibland.
Bakom fasaden är hon känslig,
det älskar jag med henne.
Att hon är oåtkomlig, men ändå så känslig.
Lite som mig.




Fri vers av Linvi
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linvi
Linvi