Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla skriven i snö

Mitt liv är en känsla skriven i snö.
Inristat bland glittrande kristaller.
Bakom det som göms finns det glasklara och äkta.
Allt det som är hemligt.
Allt det som är jag.




Fri vers av Linvi
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linvi
Linvi