Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer och mer undrar jag, vem kanjag lita på, det finns bara en som aldrig sviker


JAG UNDRAR VEM KAN JAG LITA PÅ?

Jag undrar vem jag kan lita på, människors ord
verkar för mig inte vara värda något, inte dom
orden som blev sagda till mig för några dagar
sedan

Lova något och så inte hålla det, det köper inte
jag längre, det finns telefon, det går att ringa
det går att skicka sms

Jag blev lovad, måndag klockan tre så kommer
vi med en ny kyl och frys till dig, men det var
inte sagt vilken måndag

Så trött är jag på, att behöva kämpa varje
sekund, varje minut, för att det som lovats mig,
inte blir av

Det är ändå skönt att veta, att det finns en,
som aldrig sviker, Han ser mig nu, här där jag
sitter trött, ledsen och besviken, men Hans ord
för trösta mig i natten

Imorgon är en annan dag, en ny dag, den nya
dagen tänker jag göra allt för, att möta med
glädje och tillförsikt


anits 16 februari 2009






Övriga genrer av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 23:05



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Skönt att se att hoppet ligger hos dig ändå, inför nya dagar.
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Sådana människor förtjänar bara en benämning: odisciplinerade svin!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP