Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord kan man drukna i ibland, ord som sägs som är utan mening


ORD ÄR MER ÄN BARA ORD

Ord säger så mycket, ord du säger till
din nästa, kanske inte tas på det sätt
du tänkt dig

Ord kan förgöra en annan människa,
ord som inte blev sagda, jag är så trött
på alla ord, som inte har en mening

Ord som sägs för att någon tycks känna
sig manad att säga något

Jag är så trött på alla ord, ord som sägs
till mig med löften, som inte hålls

Så många gånger tänker jag, var tyst
istället för att komma med en massa ord,
som inte säger någonting, utan bara sägs
för att du som säger allt detta till mig, vill
visa dig duktig, och mycket betydelsefull

Jag är så trött på dig, trött på alla ord
du säger, jag säger numera bara ja eller
nej, orkar inte med alla dina ord


anits 17 februari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-17 17:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja man kan drunkna i ord...och bli trött på ord som inte når dit man vill...poetiskt och berörande beskrivet
Kram
Michaela
2009-02-18

    Madeleine Ågren (Maduska)
Jag håller med dig!
2009-02-17

  Fokus
Vi har alla våra egna referenser, våra egna ordböcker och tolkningar, det är bara att inse och bra att vara medveten om detta i sin kommunikation med andra.
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
"Ord är inte bara ord, det finns en mening bakom dem..."
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP