Foto: allu O

Till B - en alldeles märkligt särskild vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: allu O

Till B - en alldeles märkligt särskild vän




Det finns en vän

 

jag lever

i trygg förvissning

för varje gång

du säger att

eländet vänder

ja jösses

brukar jag svara

och vi skrattar åt tokerierna

 

och jag vet

att du tänker

goda tankar till mig

och du får alltid rätt

det vänder

fortare än innan

jag mötte dig

 

förklaringar behövs inte

så länge

vi finns och

tänker på 

varandra




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 09:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Till denna vän skickar jag vackra tankar !
2009-02-17

  glittertindra
fint skrivet som glädjer... :)
2009-02-17

    sunnanvind
Ler så gott och värms så gott! Applåder!
2009-02-17

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet om en särskilt vän ......i både varande närhet och tanke .....
2009-02-17

  Bibbi VIP
Innerligt tack underbara Ulla!
Kram.
2009-02-17

  Eva Langrath VIP
Gott att sådana vänner finns som kan lägga moteld.

Eva
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP