Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du andas min tystnad

 

jag vill att du stannar upp
i rummets sfär
vill att du anar intets öga

då jag lägger mig i din inre frekvens

jag önskar att du kunde höra
mig andas tystnad
se mig krama mättnadens sekund 

då jag spelar på din inre sträng

och jag önskar så starkt, att jag kunde 
rasera ditt motstånd
under förståndets mantel
där jag lagt mig i lockelse

för att få leva i dig och du i mig 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-17 17:37



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Fan va utryckunderbara rader!
Denna känns nära, nära mig!
Fridens/Ammie
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP