Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara dig


Jag ville ha dig i mig
inte bara själsligt förstår du väl
bokstavligen talat
i så många år.
kanske var du i mig redan,
ja så måste det ha varit.
för nu när du är borta
bokstavligen talat borta,
känner jag mig tom, ihålig
en hålighet konstruerad av och för
bara dig.




Fri vers av Minablåavener
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 22:25



Bookmark and Share


  blaite
Kanon du e ju grym..
2009-08-18

    jspoesi
Jag tycker du skriver väldigt fint!
Och platsen där sanningen ekar!!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Minablåavener
Minablåavener