Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sid och Nancy

Kärlekens handbojor
I en värld av fördomar
Mitt i all missär
Kan någonting vara vackert
Mitt i smällkalla vinten
Kan två människor skapa lågor
Två punkbarn
Två outsiders
Sid och Nancy
Romeo och Julia
En förvirrad
En plågad
Finns du här när hon inte orkar
Kysser du henne trots att hon blöder
Älskar du henne så mycket att du skulle
kunna döda henne om hon frågar?
Det gjorde han
Och hon frågade




Fri vers av SandraD
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraD