Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
envis det är jag, ger inte upp, när jag så får rätt, känns det som jag fått högsta vinsten


JAG GER ALDRIG UPP

Mulet och kallt, men ändå känns allt lite ljusare,
lite bättre idag

Jag hade gett upp igår, inget nytt kylskåp nu
heller, då ringer min mobil, är du hemma,vi
kommer med ditt nya kylskåp

Klockan var nästan 19:00, det blev full fart,
måste ju plocka ur det gamla, tur jag inte
gjorde det i måndags, då jag blev lovad, att
det skulle komma

Så kommer dom då, jag hann precis plocka
ur det gamla, retas med mig gjorde dom,
nu trodde dom, att det skulle komma fram
mycket damm, ki fick dom, det var inte så
farligt som dom trodde

Inatt vaknade jag inte en gång av, att kylskåpet
slog av och på, så skönt, nu gäller det för mig
att ligga på, för att få resten utfört

anits 18 februari 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-18 08:49



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Grattis och applåd! Här har man gått och längtat efter ditt kylskåp, skönt att det äntligen är på plats hos dig.
2009-02-18

  Michaela Dutius
Livets realiteter i en poetisk dräkt
2009-02-18

  Ronny Berk
en vardags berättelse med guldkant, trevlig läsning...ja...
2009-02-18

  Ronny Berk
en vardags berättelse med guldkant, trevlig läsning...ja...
2009-02-18

  Eaglemountains VIP
Applåder - kämpa på!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP