Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


utan titel


Tiden såg dina drömmar falna, och kastade dem i soporna...

gårdagens mord var brutalt utförda, ånger lyser i din grav, kyss min smärta ömt,

ty jag sover ännu....




Fri vers av peter markurth
Läst 225 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-18 11:27



Bookmark and Share


  CRAIDLARN
Enav dina bättre Peter. Vackert i sin tårögda skörhet
2009-02-18

  Suzy med punkterna
Gillar mycket!!!
2009-02-18

  Njord
Förlorade illussioner, behov av tröst, läser jag.
Fruktansvärda drömmar eller mardrömmar som i många av dina dikter. Läser och tänker på Science Fiction.
Mörkt men bra, tror jag att jag tycker.
2009-02-18

  Alexander Gustafsson VIP
Ditt naturliga resonemang,

är något att avundas...

mkt bra! :)
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth