Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag borde bli noggrannare igen. Behöver terapiskrivning lite nu. Skriva fort, släppa fort. Jag kanske lär mig något på det också.


vet dig värdig

vet dig värdig, jag älskar dig
du är välkommen, kom naken
kom vacker som du är, kom stark

du har fruktat det möte
där inte ens litenheten duger
där du inte kan bortförklaras
att bli ingen är inte längre ett val

jag har sökt dig
behöver du en motpart? Sårad som du?
Jag är den, genom tiderna, men också segraren
varje gott uppbrott är mitt, jag står upp
med många och vi lever

kom med ditt skratt, jag har saknat det
kom med din gråt, jag har tid
kom vacker som du skapats, kom lugn




Fri vers av Marta
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta