Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjärnfall och du


Det var där vi fann varann
I känslan av ingenting
I smaken av alkohol
och för utblandad heroin



Droger för själen
som slår hårt





Och diskussionerna handlade om stjärnor och
om din pappa som slog din mamma och
om porrtidningarna i grannens källare och
om att färgen vit var kritorna fröken ritade med på
svarta tavlan



Svarta tavlan och nätterna
Vita kritorna och glömskan
Hur det hörde ihop
Hur vi var dom utanför som
i smyg tittade in




Jag såg dig på stan idag
Ditt heroin är inte utblandat och jag
jagar stjärnor




Fri vers av Sländan
Läst 503 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 20:57



Bookmark and Share


  tova nilsson
så-jävla-bra
verkligen

vet inte hur eller vad eller någonting jag ska säga
så vackert, så skört

hur bra som helst verkligen
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan