Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar dej...

Du fanns i mitt hjärta
Du fanns överallt

Du försvann längre och längre bort
Du vill inte ha nått med mej att göra

Varför vill du inte älska mej?
Varför? Varför?
Jag kan inte förstå att jag inte kan få dej
Jag kan inte förstå att jag inte kan älska dej
På det sättet jag vill…

Jag älskar dej av hela mitt hjärta!
Men det är krossat och kanske aldrig blir helt igen




Fri vers av Felicia Peterson
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-09-03 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Peterson
Felicia Peterson