Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Discussion.


I said: That I easily get obsessed with things. And that I like it.

You told me: You should choose another word, since obsessed is so negative.

I answered: I don't care, I'll make it positive!

You: Yeah, but you can't always change the word your way, you also have to communicate with other people.

I: I guess that's true.





But then again, I don't know.
What do you think?


Vad tycker du?




Övriga genrer av Skosnöret
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-19 12:34



Bookmark and Share


  Rozhan
Humm intressant! kan man avskala den negativa klangen från ett ord?

... obsessed

Suger, obsess me! (vem hade inte blivit glad av de tre orden)
2009-02-22

  Ulf Popeno
Det är väldigt intressant gällande alla begrepp och vad vi lägger i det. Jag är med i en diskussion på en annan community kring just begrepp och framförallt: Hur definierar man en ny känsla, rörelse, förekomst eller dylikt, som saknar referenser med dagens värld av normer? Ofta blir det att vi försöker återanvända gamla ord för att beskriva nya, vilket alltid blir en kompromiss med oanade konsekvenser.
2009-02-22

  Skosnöret
Att vara sig själv och stå på sig själv är att värna om individen. Och om man tillåter sig själv att bara vara, då är det så mycket lättare att tillåta andra individer att bara vara. Acceptans skapas som bäst och störst då den rymmer oändlig mångfald.
2009-02-19

  Night Soul Woman
*wooops* sin egen värld:) skulle det va
2009-02-19

  Night Soul Woman
Man skapar sig eget värld, med sina egna värderingar. Varje människa har sina egna regler. Vi är inte samhällets offer. De som finns i ditt umgänges krets vet vad ordet betyder för dig och om inte då kan du förklara som du gjorde här.

Man ska möta och lära känna individen och inte bli bemött som en i mängden med allt vad det innebär för varje enskild individ. För då kan jag,du ,alla säga att det är samhällets fel och avsäga sig från det personliga ansvaret, som är ens rättighet och skyldighet och bli samhällets slav(det bli lättare att skylla på samhället men inte i längden). Vi är samhället. Jag är samhällets kärna. Individen.
Vad vi skapar nu är morgondagens arv.*tack för läsningen och tankestunden*
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret