http://www.youtube.com/watch?v=YoBTsMJ4jNk

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tjo ho! Biafra, Belsen och Bingo-Lotto! http://www.youtube.com/watch?v=YoBTsMJ4jNk




NAIV

du kan vada upp till hakspetsen

i armod och misär

du kan vandra runt i strumplästen

på is som inte bär

tänk om alla bara visste

hur enkelt livet är

så nu ringer vi in våren

och glömmer allt det här

du kan vara sönderpiskas

som en slav på en galär

kanske har du blivit diskad

för du ej levt som du lär

men nu nynnar vi en schlager

och struntar i det här

ja, nu ringer vi in våren

och dansar som astaire

du kan leva i en stat som är

totalt totalitär

bli torterad och förnedrad

för att du är den du är

men då har du kanske glömt

hur enkelt livet faktiskt är

så nu ringer vi in våren

och glömmer allt det här

LARZ GUSTAFSSON    090219




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-19 15:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet !!
2009-02-20

    Ken Cassel
Larza
Du rimmar ta mig fan bättre än vad jag gör
Blir lite avundsjuk
Jag måste nog lära mig lite efter dig

Mvh
:)
2009-02-19

  jardan
Underbar blandning som gör att man kastas i din text.
2009-02-19

  Suzy med punkterna
Snyggt!
2009-02-19

  Mats Henricson
Intressant mix som Du producerat denna gång, Du blandar Optimism och Frustration på Ditt Eget, Oefterhärmliga sätt !
Imponerar !
2009-02-19

  Måna N. Berger
Och så tar vi en svängom med delgivningsmannen...
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP