Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtlista

Precis så är livet
Lacrimosa och Turkisk Marsch
Efter varann
Om och om igen

På min låtlista
I livet




Fri vers av Månika
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-02-19 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika