Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som kunde tala med mig!

Vem är han.
Jag vet att han finns.
Han har ett namn, han har en identitet, han har mig!
Jag vet att han ser det.
Att han tar det till sig och lägger sig tillrätta för att försöka med en ödmjukstämma bekräfta allt det jag sakt ikväll.
Men jag hör inte, el jag vill inte alls.
Jag vill att han tar mig i sin famn och djudlöst berättar sagan om flickan i glaset!
Han vägrar!
Sagan handlar om mig!
Nu vill jag att han håller mig hårt och älskar mig gränslöst!
Du kan säga vad som helst och jag förstår!




Fri vers av selmahugo
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-20 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selmahugo
selmahugo