Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja visst är det så....att sömnen är viktig för vissa.....men för vissa(MiG)finns den inte!


Vem sov...

Sommnar inte om inte:

Luften är kall.

Lugnet lagt sig bredvid.

Tankarna släppt fästet.

Tänderna slutat gnissla.

Drömmarna slutat rota sig in.

Hjärtat hittat rätt rytm.

Kärleken lagt sig över mig.

OCH rummet visat sig sitt hederliga övervakande.

Och om jag inte vet att jag vaknar imorgon!




Fri vers av selmahugo
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selmahugo
selmahugo