Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Förlänge sedan mötte ja henne på en gata i stan, vi kände inte varandra men vi visste!
Vad visste vi?
Hur kan man veta att det ska vara livet ut?
Ja visste att hennes famnslag skulle vara mig evig, min öppna famn vara hennes liv!
Åren går och vi står här än, inte vilseledda av ljuset snarare tvärt om!
Vi älskar, vi hatar, vi vet och vi kan faktiskt allt!




Fri vers av selmahugo
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-20 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selmahugo
selmahugo