Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras på Nils Ferlins dikt: "Du har tappat ditt ord". (Barfotabarn) Uppdaterad programvara; bara på skoj.


Har jag tappat min kod?

Har jag tappat min kod, på en liten lapp?
Jag barfotaband i livet
Så sitter jag åter vid datorns mapp
och tar allt för givet

Vad var det nu för lösenord-var det långt eller kort
var det väldans klurigt skrivet?
Men se! Re´n blinkar på skärmen
handlarns knapp
för mig, barfotaband i livet.















































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP