Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Höstlängtans dikt om kärleken


Tätt inpå

Känner hösten
krypa nära
tätt inpå

Smaken av
stearinljusets dofter
klingar så mjukt
och härligt skönt

Gränslar mina
torra kalla
fingar i dina

Värmen från
din hud
och tekoppen
i min famn

Famnar vi
älskandes in
i varann

Och intar
mörkrets tystnad
med kärlekstunneln

Som vi så
länge alltid
önskat göra

I en het
nattlig kärleksakt
intimt med varann




Fri vers av almqvizt
Läst 598 gånger
Publicerad 2005-09-04 14:05



Bookmark and Share


  Markattan
Ömt, mjukt och vackert om kärleken som kan lysa upp den mest bistra höst.
2005-09-04

  Bella
Kärleksmys.. *L*
2005-09-04

  Jessica Ebbesson
Vackert poetiskt om höst, kärlek och intimitet.
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt