Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt hörnet av teglad husknut




Runt hörnet
av teglad husknut
ser jag våra
barn
leka med
grannbarnen


kasta snöbollar i vind
trampa knaster under fot
flyga änglar över snötäcke
skratta bubbelgum
och skrika lycka i minusgrader

och jag undrar

om livet



någonsin blir lätt igen




Fri vers av Havanna
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-21 11:25



Bookmark and Share


  Blåbäret
"flyga änglar över snötäcke" vackert formulerat...väldigt målande skrivet
2009-03-10

  Maria Natasja
Väldigt fint!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna