Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hastigare än jag anat

hastigare än jag anat är jag handfallen
framtiden mötte mig mer bländande
mer famnande än väntat

jag vet inte vad jag reser mig till
vacker dag idag, är den inte?
Molnen tycks avlägsna och snöfallet lätt

jag är inte framme
inte vid din hand och kanske aldrig
vid din sanning, kanske rör mig mot
kanske stannar




Fri vers av Marta
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 14:20



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fint, jag gillar rytmen i texten och får en bra känsla av den. Gillar!
2012-06-24

  Mr Lindemann VIP
I närhet av den andre
är vi så ibland
Smeker den andres
närvaro genom
ord av omsorg
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta