Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under konstruktion.


äckel?




äntligen är du inom räckhåll
lägg din kropp över min

ser du inte hur fräck
och käckt
näck
jag är

låter visa mitt späck på min mage och häck

täck mig
betäck mig
dra täcket över mig och släck mig

jag sträcker ut mig
låter dig läcka över mig
låter mig begäckas

läcker bläck på mina lakan
rinner en bäck av oskrivna kärleksord mot dig
viskningar under täcket

om obefläckad förälskelse som kläckts i mig
jag vill väcka den i dig
vill vara mer än ett bäcken för dig
jag vill ju bara räcka åt dig

ser du inte hur bräcklig jag är




Fri vers av ringlander
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 14:20



Bookmark and Share


  Marta
Woh, den här var ju grym. Märkligt att den inte har kommenterats förut. Gillar din fria användning av rimmen och den nästan råa romantiken.
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ringlander