Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här texten i ett block som jag inte använt på flera år.


Kalla Blickar och Tungor av Is.

Har jag någonsin sagt att det var det här jag bad om? Har jag någonsin påstått att jag inte ville ha något mer?

Kalla blickar och tungor av is, får jag inte nog av det på andra ställen?

Finns det inte annat som kan tillfredställa min törst bättre än kalla blickar och tungor av is?

Finns det inte sådant som är bättre lämpat för en sån som mig än kalla blickar och tungor av is?

Eller har jag egentligen förtjänat kalla blickar och tungor av is`

Vad har jag gjort för att förtjäna kalla blickar och tungor av is?

Är mitt enda fel att jag älskar? Att jag älskar, att jag bryr mig och att jag vill? Att jag har en aldrig sinande törst och vilja.

Är det fel? Är det det jag gjort för att förtjäna kalla blickar och tungor av is?




Övriga genrer av MånenÄrSomVackrastIAugusti
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-22 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånenÄrSomVackrastIAugusti