Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en helg för längesedan.


Virveldans

Lev nu, lev vilt, lev fritt, lev, lev, lev.

Dansa, dansa fort, dansa tills skorna blöder.

Finns, existera, lev i din egen existens.

Virvla, virvla tills kraften tar slut, virvla med mig.

Dansa fortare, dansa vildare, vildare än vittrorna. Dansa tills det inte längre finns något nu.

Dansa, lev, lev dansa.

Dansa tills dag och natt blir samma,
dansa bort tiden i dina egna virvlar.

Lev i dansens virvlande.
Lev som en dans i en virvel.


För dansen tar en dag slut, virveln lugnar sig.




Fri vers av MånenÄrSomVackrastIAugusti
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 16:46



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
fri, levande, varm och glädjande!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

MånenÄrSomVackrastIAugusti