Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs sommaren 06, till någon som råkade stjäla min uppmärksamhet


Tolka

Skruvar upp musiken ett steg högre än vad det går.
Allt jag (egentligen) vill är att ligga på mitt golv med fötterna på ett moln.

Och du får tolka det (den här) som vad du vill, men jag vet vad jag gör.

Lyssna, se, känna och det jag känner känns avlägset. Inte här.

Men du får tolka det (den här) hur du vill. Men jag vet vad jag gör




Fri vers av MånenÄrSomVackrastIAugusti
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånenÄrSomVackrastIAugusti