Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag, Älskling?

Kan vi inte låta livet passera oss förbi en stund?
Ligga på mitt golv, du och jag älskling,
med fötterna på ett moln och prata om allt det där vi aldrig pratar om,
som inte ska pratas om,
som ska hållas inom lyckta dörrar.

Ligga på mitt golv med fötterna på ett moln,
älskling, vi kan väl ta oss den dagen?
Ingenting varar ju som bekant för evigt.

Lyssna på toner som förts med vinden och vattnet till våra öron,
läsa ord skrivna i sand en gång för längesen.
Vi kan väl ta oss en dag till att låta livet passera oss förbi,
en dag.

Älskling, idag?




Fri vers av MånenÄrSomVackrastIAugusti
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-13 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånenÄrSomVackrastIAugusti