Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske finner sig ordet i stilla kaos, i frihet...



att värja sig
dölja ansiktet
och förbli dold

jag är bortkopplad
aldrig avkopplad
alltid på

hjärtat bultar hårdare nu
explosioner i mitt bröst
vart tog lugnet vägen
inte ens andetagen är stilla

jag vet ingenting
ingenting mer nu
än förr
åratal av stillhet
tyst förundran

min nyfikenhet kollapsade
i gyttja, cigaretter och kaffetårdroppar

märk väl, apati
apati är inte sorg
apati är inte glädje
apati är inte ens konsekvent
... det är ingenting

jag vet ingenting

så... jag vet apati

kanske kan man förändras... kanske finns det hopp någonstans...
kanske kan livet vara mer... kanske...
men inte nu

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen