Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min högra hand hatar mig och min vänstra vill bara rymma...



Jag har kört fast

alla ord har transformerats

till glimtar av ego

Det känns mystiskt

som en förbannelse

en ganska lam förbannelse

en förbannelse som mest irriterar

konfunderar och orsakar fundersamhet

som om det skulle klia bakom ögonlocket

eller bakom stortånageln

där man inte kan få in fingret och klia

utan att orsaka ganska stora och idiotiska problem

huvudet värker för att jag tagit min medicin för sent på dagen

sex små piller som absolut måste tas på morgonen

och vatten i mängder

Jag tror att det största problemet är motivation

apati och brist på motivation

brist på motivation och självförstörelsedrift

Jag ska lämna in en hemtenta i morgon

angående sociologi och välfärdsstaten

... låter tråkigt... är tråkigt...

och "ska" är lite av en överdrift då jag inte ens läst böckerna

det är där självförstörelseblahat kommer in

jag vet at jag kan läsa

jag vet att jag kan skriva

jag vet att jag är en idiot men också att jag kan låta ganska smart i text

så varför är jag inte klar med tentan

varför bryr jag mig så oerhört lite

varför sitter jag här och gnäller om saker jag tror mig inte bry mig om

och varför klarar jag inte av att sätta frågetecken efter frågor

och på tisdag startar min KBT-grupp

Det är lite kul hur man plötsligt inser hur dåligt man mår när någon säger att man mår dåligt

om jag inte hade bett om hjälp hade jag inte vetat om orden social och fobi

i en mer handgriplig mening än ord i en bok om psykologiska problem

och sedan... plötsligt och utan förvarning

så var man här

i slutet på ännu en ego-text

med ett innehåll som klagar på sig själv

och sedan... snedstreck... och sedan skrivs titeln

en titel som inte betyder ett smack längre...

smack... ett ord som borde användas mer...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-22 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bokmärker. Din text gör mig helt paralyserad!
2010-06-13

  closer
Kunde inte sluta läsa
och rubriken är grymt bra.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen