Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör det inte

kan inte

              bör inte

                             får inte

ska inte

               måste inte

                                  behöver inte

               vill inte

                                              tänker inte

planerar inte

                                gör det inte!

                                 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 02:23



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Många inte..............
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP