Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Varför ska jag vara glad
När de jag trodde på övergaV?

Men hur ska jag kunna döma
När jag inte vet vad de såg?

Fast jag förväntar mig inget

Att finnas till för dig
Är nog för mig!




Fri vers av Bollen
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen