Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dig

Put your arms around me
håll mig hårt i dina armar
släpp mig inte
Don't let me fall
låt mig lägga mitt huvud på din axel
släpp mig inte
Love me or let me go
säg mig sanningen




Fri vers av Bollen
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen