Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jämt uppochner

~~~

glädje och så sorg
utmaningar och rädslor

ny vecka randas


~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 685 gånger
Publicerad 2005-10-03 05:01



Bookmark and Share


    barroom_hero
Låter lite som om du våndas över en ny vecka. Gör som jag, se på den nya veckan som en möjlighet...
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan