Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm och hela ditt inre

du som frånfällt och vikit, du som irrat och sökt
nu flyr du till och din tillflykt tycks öppen
jag som ska sörja dig gläds med din förväntan
ska du hitta hem där så många hittat vilse?
Ska du bli lycklig i en annans val? Jag tror det
många gator har du på dig att ströva
Stockholm och hela ditt inre, vid många broars räcke
ska du blicka ner
för vissa vindar finns inget lä
vissa svar finns innan frågan ställts
obarmhärtiga som tiden är vissa öden
det är den nåd du får




Fri vers av Marta
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 12:32



Bookmark and Share


    papillon
Denna text kommer jag tillbaka till gång på gång - jag tror att det beror på raderna
" för vissa vindar finns inget lä
vissa svar finns innan frågan ställts "
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta