Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett tecken

min längtan är så enkel nu
vaka vid min sängkant, stanna tills jag sover
betyga inget, befäst ingen kärlek och berör mig inte
jag kan vakna fri
och blöder solen ska jag ta det
som ett tecken




Fri vers av Marta
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta