Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i sommar

Vacker sång i fiskeskär
dans på tunet i söndagskläder
skrattet ekar över dalen
ölet flödar i vackert väder

Mången flicka blir bjuden en tur
skamliga förslag färgar kinden röd
överallt hörs olika fylleskålar
ingen man lider någon nöd

Och bakom husknuten
gömmer flicka och pojke sig väl
hungriga blickar möts i juninatt
drömmar om framtid där utspelar sig, i en själ...




Fri vers av Spir@
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@