Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


obrukbara själar

Begraver sanningen, ger fan i brutna löften, tröttheten dödar alla former av kreativitet.

Sådan är din obrukbara själ, karaktären, ojämn

Lögners raseri, gömmer sig i drömmar

om saknad, opolerad, rustik, beklaglig


overklig väntan fäst i hjärnan

med superlimmet ur

den tub

vilken

förslutit

andetag

av generationer, ni är generell


vill ej röra eder sömn,


spyr



rakt in

i

elden...







Fri vers av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-25 22:48



Bookmark and Share


    Trast
Skön vågrörelse och lite intressanta ordkombinatiner som får mig att stanna till.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth