Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


dina ögon saknas

Dina ögon finns ej i mörkret, jag brukade smeka dem med drömmar, kyssa dem med vin, omsluta dem med kärlek, kulla dem döva, till tonerna av livet,


utan att vara blind...




Fri vers av peter markurth
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-25 23:11



Bookmark and Share


    Affekt
Starkt.Nice.
2009-02-26

  Suzy med punkterna
En längtan svår att bära
2009-02-26

    hver
Bra dikt

Lífsins tónar
augun þín
kærleiks hljóma
eyrun
skissan mín í myrkri
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth