Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet känns och mörkrets dimma ligger tjock.....


.hål i mitt hjärta.

har fått en väg
att falla
har fått en vägbeskrivning
men ingen vet hur det
är
att tveka

det är som jag fått
ett hål i min båt
båten som jag ska ro i land
jag ror och ror
men kommer ingenstans

som att irra runt
i djupaste skog
utan karta och kompass

det är som något fastnat
och gör ont

har inga livlinor kvar
eller ork
att kämpa mot
något jag aldrig
kommer helt förstå




Fri vers av du vet hon.....
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

du vet hon.....
du vet hon.....