Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plocka undan efter sig

så nära inpå att det bli jobbigt.

svartsjuk men ändå singel.

mer än vänner men ändå inte.

vill ha kakan men kan inte plocka undan disken.

Dör i ånger.




Fri vers av ElinaO
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinaO
ElinaO